Nike+

A fitness applikációk felhasználóinak egyik kedvence és a legdivatosabb alkalmazásának számít ma Magyarországon.
Egyszerű, könnyen kezelhető, megbízható applikáció. A Coach lehetőség kezdőknek nagyon hasznos ugyanakkor a rutinosabbak számára is kínál edzésterveket!

Endomondo

Az Endomondo program futást és más sportágakat monitorozó szoftver minden platformon megtalálható, használata könnyű, átlátható.
Egyszerű regisztráció nélkül is azonnal mehetünk edzeni utána is ráérünk létrehozni accountunkat. Ingyenes része teljes értékű tehát nem kell félni attól, hogy csak bizonyos részek használhatóak a szoftverben.

Strava

A “strava” svéd szó, a jelentése törekedni. A Strava pedig egy közösségi háló sportolók számára. Eleinte a kerékpárosok körében volt népszerű, de már évek óta kinőtte ezt, és nagyon népszerű a futók és triatlonisták körében is. Mi sem mutatja jobban, hogy a három kiemelten kezelt sportág az úszás, kerékpár és futás.
Több módon nyomon követhető a segítségével a teljesítmény alakulása. Az alkalmazás egyik legjobb funkciója a szegmensek! Ezek az utakon megjelölt szakaszok, amiket időre teljesítünk.

Runkeeper

A Runkeeper több, mint 37 millió regisztrált tagjával az egyik legnépszerűbb applikáció. Egy rövid regisztráció után már kezdődhet is az edzés! Futóknak, biciklizőknek és bármilyen kardio-sporthoz kitűnő választás lehet ez az alkalmazás, egy pulzusmérővel kombinálva akár a jógaórán vagy egy areobik edzésen elégetett kalóriákat is nyomon követhetjük vele. A RunKeeper rögzíti, milyen távot milyen sebességgel teszünk meg, és azt is, hogy mennyi kalóriát égetünk el. Egyszerű, nagyon letisztult kezelőfelülettel rendelkezik, könnyű használhatóság, pontos mérés jellemzi.

Google Fitnesz

A Google Fit (avagy Google Fitnesz) immár alapból ott van a legtöbb modern, felső kategóriás okostelefonon. Ennek ellenére kevesen használják, pedig igen praktikus darab. Segítségével folyamatosan mérhetjük a megtett lépéseket, távolságot, bringázást, futást stb. Egyszóval – majdnem – minden mozgással kapcsolatos tevékenységünket. Edzésekhez, sporthoz nagyszerű segítség.

Runtastic

Több mint 110 millió letöltéssel és több mint 50 millió regisztrált felhasználóval a Runtastic mobil alkalmazások közvetlenül a készülékről szinkronizálva rögzítik a távolságot, sebességet, tempót, időt, szívritmust, kalóriaégetést és a megtett útvonal adatait legyen szó futásról, kerékpározásról vagy bármilyen egyéb aktivitásról. Az egyik legnépszerűbb applikációnak számít a Runtastic, amelynek fizetős és ingyenes verziója is van.

Polar

A Polar 1977 óta az élen jár a technológiai újítások és pulzusszám-mérő műszerek terén. Célja, hogy sportelméleti, pszichológiai és elektronikai szakismeretei alapján lejegyezze az edzés legapróbb részleteit, összekapcsolva a vásárló szükségleteinek mély megértésével.
Átfogó termékskájukkal minden állóképességi szintet ellátnak, biztosítva az ügyfélszolgálatot és tanácsadást is. Termékeik hozzájárulnak az atléták sportteljesítményének növeléséhez, egy egészségesebb életmód kialakításához, és segítenek a rehabilitációban és a súlyproblémák kezelésében.

Garmin

A GARMIN a világ vezető navigációs készülékgyártója. Leányvállalatain keresztül a Garmin Ltd. navigációs, kommunikációs és informatikai készülékek és berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek túlnyomó részben a GPS- technológiát alkalmazzák. A Garmin vezető pozíciót élvez a fogyasztói és általános repülési GPS-piacokon, és a termékeit felhasználják a repülés, tengeri közlekedés, szabadtéri sportok, autózás résztvevői, illetve a különböző vezeték nélküli és OEM alkalmazások.

Suunto

A felhasználók nagyra értékelik a műszerek pontosságát, megbízhatóságát, valamint azt a különlegességét, ahogy egy karóra eleganciáját ötvözik egy sport specifikus computer tudásával. A cég a mérnöki munkát és a sport iránti elkötelezettséget egyesíti azon cél elérése érdekében, hogy a legjobb eszközöket gyártsa, melyek a legszélsőségesebb kihívásoknak is megfelelnek.

FitBit

 

TomTom

 

Samsung

 

Xiaomi